top of page

Fırtına'da Yenilen

Özge GOW & Phil GOW & Erçin ÇAÇAN


Fırtına Vadisi’ne taşınmamın 10.yılında, bedensel farkındalığımda bana rehberlik eden, en sevdiğim 3 eğitmen ile çok özel bir kişisel bakım kampı düzenliyoruz. Profesyonel Pilates eğitmenleri Özge Gow ve Ercin Cacan ile beden farkındalığı ve temel pilates öğrenirken, yumuşak doku terapisti Phil Gow, kendi kendimize uygulayabileceğimiz farklı masaj, gevşetme ve esnetme metodları paylaşacak.


Fırtına Vadisinin eşsiz doğasının ev sahipliğinde gerçekleşecek olan kampımız, kapılarını bu yıl açacak olan Dudi Konağı konaklamalı olacak. Gün içerisinde rehberimiz Yalçın Örsoğlu eşliğinde vadide keşif gezilerimiz de olacak.

Akşam yemekleri Emel Bahçıvan ve benim tarafımdan özel olarak hazırlanacak. Bu güzel organizasyona katılmak isterseniz moyymini@gmail.com üzerinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.


Özge Gow

(Pilates Eğitmeni)

Pilates kariyerinden önce Özge, Türkiye'deki aile işletmesinde yönetici olarak çalışıyordu.

Tango yaparken belinde oluşan bir sakatlanmadan sonra pilates'i keşfetti. Pilates belinin tedavisinde çok başarılı oldu ve 2014 yılında pilates eğitmeni olma yolunda ilerlemeye karar verdi. Özge daha sonra kocasıyla tanıştı ve Avustralya'ya taşındı, bu süre zarfında hem Balanced Body hem de BASI alanlarında eğitimlerini tamamlayarak, Avustralya'da çalışmaya başladı.Özge pilates tekniğini kullanarak insanların sağlıklarını ve beden hareketlerini daha iyi anlamalarına yardımcı olmak için çalışmalarını sağlıyor. Doğum öncesi ve doğum sonrası pilates konusunda uzmanlaştı. Özge’nin dersleri pilatese yeni başlayanlar için olduğu kadar, teknik olarak odaklanmış ve en ileri pilates öğrencisilerinin tam potansiyellerine ulaşmalarına yardımcı olmak üzere tasarlandı.


Basi Pilates Mat Flow Repertuarini takip edeceğimiz bu derste, kuvvet bantlarını kullanarak,

vücudumuzdaki tüm kasları aktivite edeceğimiz eğlenceli ve enerjik bir saat geçireceğiz. (Tüm

seviyelere uygun modifikasyonlar eşliğinde)

Direnç bantı tarafımızdan verilecektir.


Phil Gow

(MasajTerapisti)

Phil 10 yıldır masaj terapisti olarak çalışmakta. Geçmişte amatör ve profesyonel olarak bir çok alanda sporla ilgilenmesi, özellikle spor sakatlanmaları konusunda derinleşmesini sağlamıştır. Genelde sakatlık sonrası rehabilitasyon ağırlıklı çalışsa da, sağlıklı kalabilmek için gerçekleşecek olan sakatlanmaları önlemeye dair önlem alıcı uygulamaların öneminin gözardı edilmemesi gerektiğini düşünmektedir.


Guasha Tekniği Uygulaması

Phil bu derste bizimle kendi kendimize uygulayabileceğimiz farklı masaj, gevşetme, esnetme metodları paylaşacak. Çok sık rastlanan, bel ağrısı, boyun ve baş ağrısı gibi gündelik hayatı olumsuz etkileyen sorunları, kendi kendimize pratik bir şekilde gua sha tekniği uygulayarak tetik noktası rahatlatma yöntemleriyle tedavi etme yöntemlerinin yanısıra, yüz ve boyun bölgesindeki kırışıklıkları önlemeye yönelik gua sha tekniklerine de değinilecek bu bir saatlik workshopta pratik ve faydalı bir çok bilgi edinebileceksiniz. Ghu sha aleti tarafımızdan verilecektir.


Ercin Çaçan

(Kişisel Eğitmen)

1976 yılında Bursa da doğan Erçin Çaçan , Bursa Erkek Lisesini bitirdikten sonra, 1995 yılında Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi Beden Eğitimi ve Spor Bölümüne girdi.

Henüz üniversite 1.sınıftayken (1996) fitness ve wellness sektöründe çalışmaya başladı. Günümüze kadar fitness ve wellness sektöründe birçok eğitim aldı. Birçok kulüpte eğitmenlik ve yöneticilik yaptıktan sonra, milli takımlarda performans koçu olarak görev yaptı.

Halen kendi kurmuş olduğu Core Private Training Stüdyoda hem profesyonel sporcular, hem omurga ve eklem problemi olan insanlar ve çocuklar ile ilgili çalışmaktadır.


Fasya, günümüzde sağlık ve spor dünyasında çok sık kullanılan bir terimdir. İnsan vücudunu bütünüyle saran fasya dokusu, vücudun en büyük konnektif dokusudur. Sağlık alanında; vücuttaki bir ağrının kaynağının aslında ağrıya uzak başka bir yerde bulunabileceğini ya da vücuttaki herhangi bir gerginliğin ve bu gerginlikten doğan problemlerin aslında vücudun farklı bir bölgesinden kaynaklanabileceğini bilmek ve tedavilerde fasya üzerine odaklanmak birçok problemin çözümünde kilit rol oynar. Aynı şekilde spor bilimlerinde de fasyal bağlantılarının bilinmesiyle bir kasın hareketinden bağlantılı olduğu hangi kas gruplarının etkileneceği ya da esnetme yaparken hangi bağlantılı yapıların da bu olaya dahil olacağını saptamak, verimliliği üst düzeye çıkarır.


Bu programda , fasyal meridyenlerimizi tanıyacağız, onları çalıştırıp, esnetip, rahatlatacağız.






bottom of page